top of page

Bli frivillig

Jobb én dag, få én dag gratis!

Under festivalen trenger vi hjelp til kiosk, skjenk, kjøring, opprigg, nedrigg, vakthold og billettluke. Ønsker du å bidra, så kan du sende en e-post til frivilligansvarlig på frivillige@fjellparkfestivalen.com eller fylle ut påmeldingsskjemaet nedenfor. Fortell gjerne litt om hvem du er og hva du har lyst til å bidra med på festivalen.

Betalingen vil bli i form av gratis inngang til festivalen. For jobb i skjenk er det 18-års aldersgrense, mens det er 20-års aldersgrense for å jobbe som vakt eller billettør. Ett skift varer i åtte timer.

Vi ønsker alltids å utvide Fjellparkgjengen som driver med festivalen hele året. Dette er en mulighet for alle ungdommer mellom 13 og 25 år. Det er denne gjengen som planlegger og rigger til festivalen. Å være frivillig på Fjellparkfestivalen er en flott og sosial opplevelse, som i tillegg gjør seg godt på enhver CV!

frivillige vakt fpf.jpeg
Bli frivillig: About Us

Om de ulike oppgavene

Trivselsvakt

Er du over 20 år? God stemning og trivsel er høyt oppe på agendaen hos oss! Som trivselsvakt har du kort sagt ansvar for at de besøkende trives. Med refleksvest er du godt synlig for publikum, og lett tilgjengelig dersom det skulle være noe. Har du spørsmål om rollen? Kontakt oss!

Skjenk

Er du over 18 år? Trives du bak skranken og i høyt tempo? Vi trenger deg! I skjenken vil du sørge for at besøkende får slukket tørsten med et bredt utvalg av drikkevarer.  Har du ikke erfaring med øltapp og kassesystem? Ikke vær redd for å søke! Vi sørger for god opplæring og bratt læringskurve.

Billetter

En helt essensiell rolle! Publikum må få løse inn billett, kjøpe billett og bytte billettbeviset inn i festivalbånd. Uten det - ingen festligheter.. Du vil bli det første ansiktet festivalens deltakere møter, sammen med vår billettansvarlige. Posten har svært variert tempo; alt fra ingen kø til lang kø. Opplæring i kassesystem og billettapp vil bli gitt.

Merch

Salg av merch! Årets genser, årets t-skjorte, caps, bøttehatt, sokker, handlenett og merch fra årets artister. Hvis vi har maks uflaks: Regnponcho. Opplæring av kassesystemet gis på festivaldagen. Åpent for alle aldersgrupper!

Sjåfør

Artistene trenger transport, og vi trenger deg! Er du kjøreglad og imøtekommende? Under festivaldagene kjøres det shuttletrafikk opp og ned fra sentrum til Fjellparken. I blant trenger vi også transport av artister over lengre strekninger, som Flekkefjord - Sola, Flekkefjord - Kjevik, og vice verca. Du vil bli gitt kjørekompensasjon ved bruk av egen bil, men vi har også egne biler til disposisjon. Her snakker vi gode opplevelser og god bilstemning!

Opprigg og nedrigg

Hva er vel Fjellparkfestivalen uten litt blåmerker på kroppen, strips i lommene og muskler? Og ikke minst; badepauser og pizza! Det er bare til å møte opp i Fjellparken uken før festival. Listen over gjøremål er lang, og består av alt fra bæring av gjerder og stein, til høytalere og teknisk utstyr, til kjøleskap og drikkevarer, til festivaldoer og sofaer. Er du god til å klatre har du også mulighet til det! Vi har også gaffeltruck, om du har lisens til det. Vel møtt i Fjellparken 12.juli til 24.juli! Er du oppe til 09:00 har vi fellesfrokost i parken ;)

Fotograf

Vi må jo ha noen til å dokumentere det hele! Stemningsbilder av publikum, våre frivillige, av våre naturskjønne omgivelser og artistbilder fra konserter, selvfølgelig. Har du interesse for fotografi og å fange øyeblikk? Erfaren festivalfotograf eller uerfaren som ønsker erfaring? Søk i vei! Det er en fordel om du mestrer objekter i høyt tempo og mørke omgivelser. Vi ønsker å få bildene tilsendt så fort som mulig i løpet av festivalen!

Kiosk

Uten mat og drikke duger helten ikke... Hva som står på menyen i år, planlegges akkurat nå i dette øyeblikk. Dette er en tidvis travel post, men meget trivelig med matglade kunder. Opplæring gis på festivaldagen. Bli med!

Bli frivillig: FAQ
bottom of page