top of page

Billetter

Informasjon om billetter, aldersgrenser, priser og lenke til salgsside.

stemning konstert.jpg
Billetter: About Us

Aldersgrenser

Det er ingen aldersgrense på Fjellparkfestivalen. Det er halv pris for ungdommer mellom 12 og 15 år i følge med en voksen, og barn under 12 år har gratis adgang i følge med en voksen. Aldersrabattene kan kun brukes under selve festivalen, og ungdommer mellom 12 og 15 år som ønsker halv pris må fremvise gyldig legitimasjon. Det må også fylles ut et vergeskjema i billettluken.

Priser

Vi har ulike billettkategorier: festivalpass, helgepass og dagspass. Festivalpass gir deg tilgang til alle tre dagene under festivalen, mens helgepass kun gir tilgang til fredagen og lørdagen. Dagspass gir kun tilgang til én dag, og selges spesifikt til dagen det gjelder. Prisene er som følger (per 2024):

  • Festivalpass: 1645,-

  • Helgepass: 1445,-

  • Lørdagspass: 835,-

  • Fredagspass: 835,-

  • Torsdagspass: 375,-

Hoopla sin billettavgift er inkludert i prisen. Billetter kjøpt i døra har et påslag på 50 kr, grunnet utgifter knyttet til ekstra kasseapparat, og at vi ønsker at publikum skal kjøpe billetter på forhånd.

PS: Hvert år selger vi rabatterte billetter for de som er tidlig ute. Vi slipper noen få billetter til 30% rabatt like før jul (perfekt julegave), så har vi et rabattert salg til 20% avslag i samarbeid med vår hovedsponsor Flekkefjord Sparebank (for kunder av Flekkefjord Sparebank). Til slutt har vi én måned med 10% avslag på festivalpass og helgepass.

Hvor kjøper jeg billett?

Du kan kjøpe billetter på fjellparkfestivalen.hoopla.no. Dersom det ikke er utsolgt før festivalstart, kan du også kjøpe billetter ved inngangen til festivalen, eller i Flekkefjord sentrum på vår salgsbod uken før festivalen. Det er billigst å kjøpe på nett på forhånd, da vi ønsker at publikumet vårt i størst grad kjøper billett på nett.

Har dere en ordning for ledsagere?

Ja, vi godtar ledsagerbevis. Personen som har med seg ledsager må ha billett, men personen som er ledsager behøver ikke å ha billett. Ledsager må fremvise ledsagerbevis og registrere seg i billettluken ved ankomst, og få tildelt festivalbånd.

Hvor og når kan jeg bytte inn billetter til festivalbånd?

Vi har stand i sentrum noen dager før festivalen! Ønsker du å være tidlig ute møt opp her. Du kan kan da vandre fritt inn i festivalområdet og slippe kø. Er du en som tar skippertak? Møt opp i inngangsdøren vår. Våre frivillige møter deg der for å bytte billetter inn i bånd. OBS! Dagspass byttes kun inn på dagspassets respektive dag. Hjertelig velkommen!

Billetter: FAQ
Billetter: HTML-innebygging
bottom of page