top of page

Camp

Fjellparkfestivalen tilbyr gratis camp til sine festivaldeltakere!

camp Fjellparkfestivalen.jpeg
Camp: About Us

Hvor ligger campen?

Fjellparkcampen ligger i vakre naturomgivelser, på Løslåtta over bydelen Tjørsvåg, kun 15 minutters gange fra Fjellparken amfi. På grunn av dårlig veiforbindelse, vil det ikke være mulig å kjøre bil (eller MC) opp til campingen, men det finnes gode parkeringsmuligheter i nær tilknytning til området. Gangveien går på asfalt og grus helt fram til området.

Når åpner campen?

Campen åpner torsdagen og avsluttes søndag i festivaluken. Selv om det ikke koster noe å bo på campen, setter vi pris på om du bestiller plass på forhånd. Dette kan gjøres ved å bestille billett her.

Hva finnes på campen?

Fin utsikt og fine mennesker! Vi vil sørge for at det finnes et toalett på Fjellparkcampen. Hvorvidt dere velger å bruke det får være opp til dere, ettersom dere vil være omringet av vakker norsk natur (med alle sine muligheter). Søppel og skrot setter vi derimot pris på om dere velger å kaste i søppeldunkene som er plassert på området. Det er også en vanntank plassert på campen. Ellers er det gode turistfasiliteter i Flekkefjord sentrum, med dusj og vaskemaskin – og selvfølgelige gode bademuligheter i sjøen!

Har dere noen regler?

Ja. Campområdet har vi lånt av våre hyggelige naboer, og siden vi ønsker å oppretteholde et godt forhold til dem (så vi kan ha camp i mange år fremover), har vi et par regler vi håper dere gidder følge:

  1. Ingen glassflasker

  2. Ikke lag bål

  3. Søppel i søppelkassa

  4. Ikke gidd å lage kvalm. Smil og vær glad

Har dere andre overnattingsmuligheter?

Ønsker du av en eller annen grunn ikke å sove på campen, kan vi anbefale en natt eller to på Maritim Fjordhotell, Grand Hotell Flekkefjord eller Egenes Camping. Det er også noen leiligheter ute på AirBnB.

Camp: FAQ

Løslåta

Her ser du Løslåta markert på kartet.

Camp: HTML-innebygging

Påmelding

Her kan du melde deg på til campen. Trykk på knappen nedenfor for å komme til påmeldingen.

Camp: HTML-innebygging
bottom of page