top of page

Informasjon for festivaldeltakere

Ofte stilte spørsmål og informasjon som er greit å vite om! Ta kontakt med oss dersom du skulle lure på noe annet.

Hvor er fjellparken?

Fjellparken befinner seg i Flekkefjord i Vest-Agder. Flekkefjord ligger like ved E39, omtrent midtveis mellom Stavanger og Kristiansand. Husk å sving av fra E39 når du ser skiltet for avkjøring! Kjør gjennom Flekkefjord sentrum på riksvei 44. Etter smaabyens gatekunst, Hollenderbyen og vår hovedsponsor Flekkefjord Sparebank, vil du etter en stund møte synet av en grå, lang vegg og høye trær.  Etterhvert deler veien seg i to foran en gedigen fjellknaus: Fjellparken. Se på et kart! Ta til høyre her. Du vil så legge merke til en bratt, smal bakke opp til en stor park. Du er endelig fremme!

Hva tilbyr fjellparken?

Noen stikkord: herlig musikk, vakkert uteområde, blide mennesker og rikelig med mat og drikke! I tillegg til det gode som naturen og bandene gir oss, setter vi også opp både kiosk og skjenk, slik at de som trenger proviant av noe slag har sjanse til å få seg det uten å forlate parken - til greie priser. I tillegg har vi Miniscenen! Oppe i skogen – altså opp steintrappene, opp bakken – finner du en ørliten scene med et spennende, variert og alternativt program.

Hvordan fikser jeg billett?

Enten i inngangen eller på fjellparkfestivalen.hoopla.no. Uansett hvor du kjøper, veksler du inn billetten din til armbånd i inngangen, eventuelt i forkant av festivalen i sentrum. Dagspass kan kun løses inn samme dag som det gjelder for.

Hvor er campen?

På Løslåtta, en kilometer fra selve Fjellparken, ligger campingområdet vårt. Dette er et friluftsområde til vanlig, og det er dermed ikke mulig å kjøre bil hele veien opp. Det er dog ikke særlig lang gange, og det er veldig pene omgivelser når en først kommer opp! Disse ønsker vi å bevare, så det er derfor ikke lov å ta med seg glassflasker opp på området. Det er også mulighet for frisbeegolf der, om det skulle friste.

Hva med aldersgrenser?

Fjellparkfestivalen er for alle, og dermed har alle konsertene i selve Fjellparken (både torsdag, fredag og lørdag) fri aldersgrense. Det gis skjenkebånd til de over 18 år, og disse vil få mulighet til å kjøpe alkohol i skjenkebua. Barn t.o.m. 12 år har gratis inngang m/ foresatte (over 18 år). Ungdom fra 13 til og med 15 år betaler halv pris.

Andre steder jeg kan overnatte?

I Flekkefjord sentrum, kun 10 minutters gåavstand til festivalområde, har vi to hotell: Maritim Fjordhotell og Grand Hotell. Ellers anbefaler vi å sjekke ut AirBnB for potensielle utleide boliger og hytter. Velkommen!

Hvordan er tilgjengeligheten i Fjellparken?

Flekkefjord kommune arbeider for tiden med å forbedre Fjellparkområde. Festivalen har lagt inn et sterkt ønske til dem om å øke tilgjengeligheten. Nå befinner det seg en flunkende ny, grusvei opp til Miniscenen sommeren 2023. Attpåtil satser vi på et eget utsiktspunkt for rullestolbrukere (i et ellers krøkkete landskap). Gi oss en lys om du lurer på noe annet!

Kan jeg hjelpe med noe?

Klart du kan! Det er mye som skal gjøres, og ”mye” betyr blant annet å stå i kiosken, skjenken, rigge opp og ned, stå i billettluka og stå vakt. Hvis du er interessert i å bidra med noe av dette, er det bare å fylle ut skjema på fjellparkfestivalen.no/bli-frivilig eller å sende mail til frivillige@fjellparkfestivalen.com, merke emnefeltet ”frivillig” og skrive litt om hva du vil gjøre.

Serverer dere mat og drikke?

Ja, det gjør vi! Vi har en kiosk hvor det er mulig å få tak i en matbit eller to. Si fra i luken om du har glutenallergi, laktoseintoleranse eller ønsker et vegetaralternativ. Vi har også en skjenk hvor det serveres et bredt utvalg av drikke for å slukke tørsten - både alkoholfritt, spesiallaget for Fjellparken og alkoholholdig.

Er det noe annet jeg bør huske på?

Tja. Vi har noen regler. Disse er til for at det skal være trygt og sikkert i parken til enhver tid. Vi har helsepersonell og trivselsvakter til stede for å bistå i nødssituasjoner, se til at folk følger reglene våre og at alle har det greit. Og reglene, de ser slik ut:


- det er ikke tillatt med medbrakt drikke i fjellparken


- det er ikke tillatt med paraplyer i fjellparken (å kle seg etter været derimot)


- kun personer over 18 år får drikke alkohol. tydelig berusede festivaldeltakere, uansett alder, vil bli bortvist fra festivalområdet.


og til sist...


- det er ikke tillatt å være sint og sur. ikke gidd å lage kvalm. smil og vær glad!


Ved brudd på reglementet, forbeholder vi oss retten til å klippe av deg festivalarmbåndet og nekte deg adgang til området resten av festivalen.

For besøkende: FAQ
bottom of page